5/24/2013

Laiha saalis

 
Tukholmassa shoppaillessa kävi perinteiset. Kun oli valmistautunut ja varautunut siihen, että nyt sitä shoppaillaan oikein olan takaa, niin eihän sieltä löytynyt taas yhtään mitään! :D Jotain pientä kuitenkin, ei sentään ihan tyhjin käsin tarvinnut hotellille tallustella.



Zaraa kun hehkutetaan joka toisessa blogissa, niin olihan sielläkin käytävä. Voi kuinka kauan hypistelinkään niitä ilmavan keveitä paitoja ja värikkäitä housuja, mutta ei oikein mikään yksilö napannut. Toisella kertaa sitten! Sieppasin kuitenkin mukaani muutaman eri värisen perustopin, tuntuivat niin mukavilta päällä ja näyttivät hiukkasen H&M:n perustoppeja laadukkaammilta ja kestävämmiltä tekeleiltä. ;)





Åhlensilta mukaan tarttui tuollaiset capri-pituiset urheiluhousut, joissa ihastuin istuvuuden lisäksi piristävään pinkkiin ja piilotaskuun housujen yläosassa (jonne voi sujauttaa vaikkapa kuntosalin avaimen).

Kuin siistii, että on taas perrrrrjantai! :) Mä oon vieläkin tukkoinen ja röhisevä, melkoisen sitkeä tämä flunssa kyllä on. Siitä huolimatta pyörähdin tänään miehen kanssa töiden jälkeen kaupungilla ekalla pallojätskillä, namms! Oli taas tullut jos minkälaista uutta makua myyntiin, tällä kertaa valitsin monien suositteleman mango-melonin ja olihan se oikein makoisaa ja raikasta. Siinä samalla pyörähdettiin hakemassa synttärilahja kellekäs muullekaan kuin meikäläiselle (soon to be 25)! Valitsin lahjakseni iälleni niinkin passelin kapistuksen kuin uudet rullaluistimet. Wuhuu!! Johan nuo vanhat K2:t ehtivätkin palvella yli 10 vuotta. Ja toki uusienkin rullien piti olla tuo sama tuttu ja luotettava merkki. Jospa näillä mentäisiin sitten seuraavat 10 vuotta. ;)

Oikein lämmintä ja aurinkoista viikonloppua! Toivotaan, että paistaa paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)