4/28/2013

The red dress

Kiitos hurjan paljon kaikille onnitteluista! Eilen juhlittiin koko päivä ystävien ja sukulaisten kesken, oli ihan huikeen hienot paardit! Oikein hyvä siirtymä opiskelijaelämästä työelämään. ;) Näin ens alkuun vilautan teille vähän enemmän sitä mun valmistujaismekkoani, jonka (pikku paniikissa) viime viikolla löysin.

Mekko on Espritin liikkeestä ja päällä se tuntui ihanan ilmavalta, keveältä ja mukavalta. Halusin valmistujaismekkoni olevan väriltään jotain muuta kuin mustaa (tms. oikein tummaa väriä) ja tämä punainen suorastaan kirkui nimeäni kaupan rekissä.

Onneksi sää oli aurinkoinen ja kaunis, niin juhlakansa sai viettää aikaa ulkonakin. Kerrankin niin, ettei juhlapäivänä sada kaatamalla vettä! :) Ja tottakai myös Ciran kanssa piti ottaa yhteiskuva (tosi onnistunut hei!), Filja puolestaan juoksenteli koko juhlapäivän ajan Kiuruveden näyttelyssä.
  
 Mekko : Esprit / Korva-, ranne- ja kaulakorut : Snö of Sweden

Asusteet olivat jo kovin tutuksi muodostuneet Snö of Swedenin korut. Yksinkertaisen ja tyylikkään yhdistelmä toimii -ainakin meikäläisen maulle! Mitä te tykkäätte juhla-asustani?

Tänäänkin on niin loistava sää, että suunniteltiin grillikauden avaamista miehen veljen ja tämän avokin kanssa. Touhun täyteinen ja herkullinen päivä siis tänäänkin tiedossa. Kivaa sunnuntaita! 




4 kommenttia:

  1. Isot onnittelut! Itse valmistuin päälle vuosi sitten ja muistan hyvin edellisessä postauksessa kuvaulemasi tunteet. Jotenkin olo oli samaan aikaan hyvin helpottunut, mutta myös hyvin tyhjä ja väsynyt. Onneksi katse suuntautuu nopeasti uusiin asioihin elämässä ja gradusta tulee vain yksi hieno, ainutlaatuinen saavutus muiden joukossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Hyvin sanottu, noinhan siinä varmaankin tulee käymään, gradu jää unholaan, ja varmaan jossain vaiheessa opiskelun rankkuus ja stressaavuuskin unohtuu siinä määrin, että "erehtyy" jälleen opiskelemaan jotain lisää. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)