4/19/2013

Mekko ja Muffinssi

 
Hip hei! Taas päästiin perjantaihin. Tämä viikko menikin yllättävän nopeasti; siihen mahtui paljon sekä mielekästä että kiireistä puuhaa. Yksi suuri päänvaivaa aiheuttanut hankinta tuli onneksi hoidettua pois alta, siitä jo pientä vilausta teille:
 

Viikonloppuna vierähtänee tovi jos toinenkin tuon likaisen, märän ja sotkuisen takapihan parissa. Ei mitenkään mieltä ylentävän näköinen tällä hetkellä tuo havujen ja oksien sotkema terassi tai märkä ja tallautunut nurmikon raakilus. Tämän viikonlopun dilemmana olisi kuitenkin vasta putsailla pintapuolisesti terassia ja pihaa sekä roudata ulkovarastosta muutamia terassihuonekaluja esille.

Tänään on kuitenkin tiedossa jotain erityisen kivaa.

Lähdetään nimittäin miehen kanssa katsastamaan Jaakko Saariluoman stand up -esitys; Ain naurain työtäs tee! Kivaa! Ja hei, pakko vielä jakaa nämä vastustamattomat kuvat vastustamattoman näköisestä ja törkeen hyvästä herkusta: Arnoldsin TuplaSuklaa Muffinssi. Tietää, millä meikäläinen meinaa tänä(kin) viikonloppuna herkutella!

Herkullista perjantaita!




2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tuo piha aika lohduttomassa kunnossa, eikä ennen sen kuivumista uskalla edes haravan varteen, että olis nurtsista edes rippeet jäljellä :P Sen verta hirveeseen kuntoon edellinen omistaja oli jättänyt tämän meidän pihan viime talven tullessa, että hommaa kyllä riittää!

    Kivaa viikonloppua: stand up on parhautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, eilen suli loputkin lumet ruohon päältä pois ja mitäs sieltä paljastuikaan; yli puolet maasta oli pelkällä mullalla. :D Se siitä haravoinnista siis! Onneksi on kevättä vielä jäljellä, niin ehtii. ;)

      Saariluoma kyllä osas hommansa, vieläkin on vatsalihakset kipeenä nauramisesta. Aivan loistokeikka! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)