4/29/2013

Grillikauden avajaiset

Eilen päästiin avaamaan hienon sään ansiosta tämän kesän grillailukausi. Apujoukkoina grillihommissa (tai no grilliherkkujen syömishommissa ;) toimivat miehen veli avokkinsa kanssa. Lähinnä siis pojjaat rillasivat ja me tyttöset nautiskeltiin auringosta. ;)

Menu oli aikas tavalla lihapainotteinen, eikä juhlien jäljiltä jaksanut edes perunoita saati sitten salaattia taiteilla kaveriksi. Onneksi sentään J jaksoi taikoa meille tuorejuustotäytteisiä, pekonilla kuorutettuja, herkkusieniä. Muu ruoka koostuikin sitten pelkästään makkarasta, lihasta ja jauhelihasta. Mut hyvää oli, kuulkaas!














Parasta grillaushetkissä on se, kun aurinko paistaa ja itse voi maata lahnana aurinkotuolissa, tuoksutellen samalla grillissä tiriseviä herkkuja. Ja mikä parasta; mies rakastaa grillaamista eikä kaipaa apuvoimia mielipuuhaansa häiritsemään. Että ei muuta kuin nokka kohti aurinkoa, sihijuomaa naamariin ja nauttimaan kesästä! ;)

Niin joo, ja nämä nälkäiset kuolamonsterit toki seurasivat sivusta, josko makkara tai nokare pekonia tipahtaisi armollisesti maahan:






Ja siinäpä valmis chilimausteella höystetty grilli-hamppari! Oli makosaa. Jälkkäriksi Suomi-Ruotsi -sähellystä jääkiekoksikin kutsutun urheilulajin merkeissä sekä juhlista jäänyttä suklaakakkua. Mmm. Reipasta maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)