4/21/2013

Paitaa paidan perään

 
Sunnuntaita! Huippukivaa perjantai-iltaa J. Saariluoman seurassa (vatsalihakset krampissa nauramisesta) seurasi mahatauti-lauantai. Jee. Makasin sohvalla korkeassa kuumessa ja huonovointisena hela dagen. Että se siitä takapihan laittamisesta ja siivoilusta!

Mutta asiaan! Mulle kävi taas kävi legendaariset männä viikolla: Etsin kaupungilla pää kolmantena jalkana juhlamekkoa, enkä löytänyt. Sen sijaan nämä kaksi kaunista paitaa tulivat vastaan Aleksi 13:ssa. Mikähän siinä oikein on, että silloin, kun oikein etsimällä etsii jotain, ei varmasti tärppää, mutta sen sijaan kaikkea muuta kivaa kyllä löytyy? No, itse asiassa vaatekaapissani olikin juuri soppelisti tämänkaltaisten paitojen mentävä aukko, joten ei tuottanut juurikaan ongelmia kiikuttaa paitoja kassalle. ;)





Neule : O.I.S. / Rennon tyylikäs. Väri luonnonvalkoisen ja vaalean beigen välimaastossa. Juuri sopivan väljä ja istuu päälle hyvin. Perus(mustien)farkkujen kaveriksi.

Paita : Your Face / Luonnonvalkoinen, pitkä malli. Tällaista oon kaivannut jo pidemmän aikaa! Helppo pukee pillihousujen tai leggings-housujen kanssa töihin. Ihanan keveä päällä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)