4/03/2013

Huoneiden vaihto

Pääsiäislomalla vaihdettiin päikseen vierashuoneen ja makuuhuoneen paikkaa. Huoneet on lähes samankokoisia (vierashuone pikkasen pienempi), mutta makuuhuoneen vaatekaapistot vievät huoneesta yhden kokonaisen seinän tilaa. Vierashuoneessa puolestaan on soppelin kokoinen vaatehuone, joka on tähän mennessä toiminut rojuhuoneena.

Ajatus huoneiden vaihtoon lähti niinkin hauskasta asiasta kuin seinänaapurista kuuluvista äänistä. Töiden vuoksi meillä on tapana mennä nukkumaan kympin maissa ja usein juuri tähän aikaan (ilmeisesti) seinänaapurilla on meneillään hurjat pleikkapelit tai elokuva. Ilmeisesti naapurit ovat asentaneet seinämme takana olevaan huoneeseen jonkinlaisen viihdekeskuksen kotiteattereineen, bassoineen, kaikkineen. :D Melu ei ihan niin päätähuumaavan kovaa ole ollut, ettäkö siitä kehtaisi lähteä aamutakki päällä valittamaan (etenkin kun meiltäkin löytyy noita välillä erittäin kovaäänisiä dogeja!), mutta häiritsi uneen pääsemistä sen verran, että mietimme josko asialle voisimme itse tehdä jotain. Vierashuoneen seinän takana ei ole naapureita, ainoastaan taloyhtiömme pyörävarasto, joten sieltä lienee turha odotella sen kummempia meteleitä iltamyöhällä.

Lisäksi meikäläistä tietty poltteli myös ajatus vaatehuoneesta, niiden ahtaiden ja vaikeiden vaatekaappien sijasta.

Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen ja hihat heilumaan! Siinä sai parin päivän ajan kuitattua parit salireenitkin ihan kevyesti, kun nosteli ja kanteli raskaita huonekaluja ja kirjalaatikoita. Hyötyliikuntaa! ;)




 Lopputulokseen olemme olleet oikein tyytyväisiä. Ainoa tyytymätön meidän huushollissa on Cira, joka ei pariin ensimmäiseen yöhön suostunut tulemaan uuteen makkariin nukkumaan... Raasu kun on koko pienen elämänsä tottunut nukkumaan vanhan makkarin ikkunakulmassa, minun vieressä (lattialla) ja kauhistuttavan mullistava muutos pisti kuviot uusiksi. No, eiköhän hänen majesteettinsakin totu uuteen järjestykseen ja löydä oman paikkansa makuuhuoneesta.

Väärät verhot uuteen makuupleissiin kyllä vielä jäi, mutta lääh puuh, kaikki aikanaan. Huomenna olisi taas reissu edessä, joten toivottelen teille jo näin etukäteen oikein mukavata viikonloppua, nautiskelkaahan auringosta ja ulkoilmasta!

Ja hei, tänään taas tapaamme ystävämme Greyn, jei! 


2 kommenttia:

  1. Se on kyllä hauska, miten järjestyksen vaihtaminen saa hetkeksi koiran pasmat sekaisin. Ei enää olekaan sitä tuttua nukkumapaikkaa ja sitten ihmetellään, että missäs sitä nyt muka voi nukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, en kyllä olisi uskonut, että huoneen vaihto voi olla koiralle noin iso juttu! Toisaalta Cira on kyllä niiiiin drama queen... ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)