4/13/2013

Teksteillä raikkautta

 
Vähän meinas jo alkaa vanhat tekstit tauluissa kyllästyttämään talven jäljiltä.
Muutama päivä sitten innostuinkin sitten näiden kuvissa näkyvien raikkaiden ja kauniiden kukkien ansiosta väkertämään uusia lausahduksia, fraaseja, sanontoja ja mietelmiä kehyksiin.

Okei, myönnettäköön, että itsehän en keksinyt teksteistä yhtäkään ja yhden niistä (valkoisissa kehyksissä oleva teksti) nappasin jopa suoraan netistä, kun se oli niin hiano! Loput ajatukset nappasin wordille muokattavaksi eri lemppariohjelmista, -kirjoista, -näyttelijöiltä jne.

Tässäpä pari kipaletta maistiaiseksi uusia tekstitauluistani, olkaatte hyvät:








 Vad tycker du?

Varmaan vaikea arvata, mistä meikäläisen suosikkitekeleestä (sekä kirjana että elokuvana) on tuo yllä oleva lausahdus
(joka vaatii uudelleen tulostuksen, kuten voitte huomata): "You have bewitched me, body and soul."  Yep. Jane Austenin Pride and Prejudice.

Me ollaan pyhitetty tää päivä shoppailulle, koirille ja käytiimpä jopa ulkona syömässä!
Juhlistettiin erästä julkaisua, jonka parissa on luvattoman monta ärräpäätä viime kuukausina lennellyt ja jonka viimein eilen hain kovakantisena kotiin. Saavutus siis sinänsä! ;)

Illalla saadaankin sukua kylään, kun miehen veli avokkineen tulee meille maistelemaan erästä herkkua,
jota oon aikonut ties kuinka monta kertaa jo valmistaa, mutta aina se on vain jäänyt. Saas nähdä, maistuuko se vieraille!

Vähemmän loskaista lauantain jatkoa sinne! Nimimerkillä meillä on täällä tänään KOLME valkoista harmaata koiraa, joiden kanssa on maailman ihaninta tulla lenkiltä sisälle. Ei muuta kuin pyyhepyykille illalla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)