4/24/2013

Ain naurain työtäs tee!

Perjantaina käytiin miehen kanssa katsastamassa ensimmäistä kertaa ikinä stand up -show. Eikä ihan mitä tahansa sketseilyä, vaan itse Jaakko Saariluoman tähdittämä, yhden miehen show, nimeltään Ain naurain työtäs tee!, jota herra kiertää parhaillaan esittämässä ympäri Suomea. Odotuksia ei kummallakaan pahemmin ollut, lähinnä toivottiin, että joukossa olisi muutama sellainenkin juttu, joka oikeasti naurattaisi. Ja voi veikkoset, kuinka sitä sitten naurettiinkin! Vielä sunnuntainakin tuntui vatsalihaksissa kahden tunnin hekottaminen. En voi muuta kuin kehua Saariluoman show:n maasta taivaaseen, niin osuva ja oivaltava se oli! Sketseissään herra paneutui muun muassa Oulun tunnettuihin ongelmakohtiin (esim. joukkoliikenne ja sen olemattomuus) sekä puhutteli yleisöä Oulun ja siihen juuri liittyneiden kuntien nimityksillä. Muutenkin Saariluoma otti yleisön hyvin mukaan sketseihin - joko huudahtelun, viittaamamisen, taputtamisen tai jopa lavalla käymisen muodoissa. Meikäläiseen tämä show siis todellakin osui ja upposi. Ihan täysillä.

Koska en kameraa roudannut mukaani esitykseen, toimikoot kuvituksena tälle postaukselle kuvat perjantai-illan asustani. Päällä toinen uutukaisista paidoistani. Voi että se oli ihanan ilmava ja kevyt päällä!
 


Paita : O.I.S. / Leggings-housut : H&M / Ranne- ja korvakorut : Snö of Sweden

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että on luvassa hauska show. Ollaan nimittäin miehen kanssa menossa nyt lauantaina katsomaan sama setti. :) Aika ahkeria stand-up-kuluttajia ollaan me kyllä ja en ole koskaan ollut tylsällä keikalla. Ja vapun jälkeen sitten Niko Kivelää ja Sami Hedbergiä (mun ehdoton suosikki!). :)

    Nätti asu myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Joo oli aivan laatushow, hauskaa ja nauruntäyteistä iltaa teille! ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)