4/15/2013

Rocky Road

 
Viikonloppuna sain tarjoilla melekosen tuhteja herkkupaloja kyläilijöille. Rocky Roadseja. Ens kerralla teen nämä kyllä ihan vaan maitosuklaaseen -tuo tumma taloussuklaa ei oo ihan meikäläisen lemppari tällaisissa leivoksissa (eikä kyllä muutenkaan).



Ohjehan on mitä helpoin! Mikäli joku ei vielä tiedä tai ole kokeillut Rocky Roadseja valmistaa, niin esimerkiksi näillä täytteillä se onnistuu:

Paloittele ja sulata levyllinen suklaata. Sekoita joukkoon vaikkapa rusinoita, riisimuroja, ranskanpastilleja ja (saksittuja) vaahtokarkinpalasia. Kaada seos leivinpaperille vuokaan (esimerkiksi Iittalan neliskanttinen vuoka on oikein passeli) ja painele täytteet sormilla kiinni leivinpaperiin ja vuokaan. Laita jääkaappiin tunniksi, jonka jälkeen leikkaa levystä paloja ja herkuttele!



Herkkuhetkeen passaa kaveriksi myös suolaiset namit, kuten vaikkapa tällaiset perussipsit. Ja herkkuähky on taattu! Minä halusin vielä fiilistellä viikonlopun kunniaksi, joten katoin pöydän ja laitoin kynttilätkin palamaan.






Kävin eilen salilla reenaamassa jalkoja ja tein vähän niitä syviä askelkyykkyjä... Teki aika tiukkaa päästä aamulla sängystä ylös, päivällä autosta ulos ja kohta varmaan ähistyttää nousta tästä sohvalta ylös. :D Tänään reippailin töiden jälkeen käsi-rinnat -ohjelman parissa. Saa nähdä miten ostoskassit nousee kassalta huomenissa. ;) Mites teidän maanantai on pyörähtänyt käyntiin?

4 kommenttia:

  1. NAM NAM NAAAAAM! :D Just sain herkkuhimon kuriin ja nää kuvat ..... :D Damn!

    VastaaPoista
  2. Ihana toi banneri ja muutenki upeita kuvia! <3

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Lotta! Kiva, jos tykkäät mun ottamista räpsyistä. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)