11/04/2014

Pyhäinpäivänä


Pyhäinpäivä eli viime lauantai tuntui enemmänkin sunnuntailta, kun kaupat olivat kiinni ja kaikkialla oli hiljaista ja rauhallista (niin, paitsi avajaisviikonloppuaan viettävässä Ideaparkissa..). Saatiin hyvin tehtyä aamusella viikkosiivoukset ja meikäläinenhän otti sitten marraskuun ensimmäisen päivän kunniaksi esille sormet syyhyten jouluiset sisustustuotteet. Kihertelin kuin pikkulapsi laitellessani joulutähtiä ikkunaan  ja vaihtaessani jouluisempia kuvia ja tekstejä kehyksiin.




Illan päälle käytiin vielä reenailemassa koirien kanssa, sytyteltiin sisälle ja ulos kynttilöitä ja tunnelmoitiin. Haudoille asti ei lähdetty, mutta mielessäni lähetin lämpimiä ajatuksia ja terveisiä yläkertaan.

Halloween ei meillä päin näy katukuvassa; naapurin lapset ei kierrä keppostellen ovikellolta toiselle ja vaikka kaupoissa olikin kaikenlaista kurpitsa- ja hämähäkkikrääsää myynnissä, me jätettiin tänä(kin) vuonna kyseinen juhla väliin.

Oli tarkoitus kirjoitella viikonlopusta jo eilen aamusella, mutta oon koko alkuviikon istunut työkoneen ääressä niin paljon, että ei tahdo silmät enää kestä katsella ruutua ja sormetkin on näppäilystä kankeat. Kiihtyneeseen työtahtiin on toki syynsä ja mukava syy onkin; huomenna lähdetään mökkeilemään loppuviikoksi. Tulee varmasti tarpeeseen ladata akkuja muutaman päivän ajan, sillä ensi viikosta lähtien onkin muutama viikko sellaista haipakkaa työrintamalla, että saa nähdä, miten meikäläinen tämän mahan kanssa jaksaa! :D

ps. Nyt on vihdoin ja viimein uusi sohva laitettu tilaukseen, jippii, en malta odottaa, että se saapuu!!


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)