9/10/2013

Himoitut : Iittala Jars lasipurkit

Kesällä mä niihin ihastuin. Palavasti. Siellä ne nököttivät kauniissa rivissä kaupan hyllyllä niin kuin aina ennenkin. Jostain syystä juuri sillä kerralla pysähdyin katselemaan niitä tarkemmin, pyörittelin purkkeja käsissäni, availin kansia ja ihailin yksinkertaista ja kaunista muotoilua. Mietin, mitä kaikkea niiden sisään voisikaan kätkeä ja kuinka hienon yksityiskohdan ne keittiömme (tai minkä tahansa huoneen) sisustukseen tekisivät. Ja se oli siinä. Iittalan Jars lasipurkit syöpyivät mieleeni ja nousivat must have -listalleni.

Valaistumisreissun jälkeen googlettelin aikani kuluksi inspiraatiokuvia lasipurkeista; mitä niiden sisälle säilöisi, miten niitä pitäisi esillä ja kuinka moneen eri käyttötarkoituksiin purkit venyisivätkään. Oi että, näitä mä rupeankin seuraavaksi keräilemään! Ootte varmaan huomanneet, että meikäläisellä on tapana seilata vähän jälkijunassa näiden keräilyesineiden ja -astioiden kanssa. :D

Värivaihtoehtojahan näille Jars purnukoille ei ihan mahottomasti ole (Iittalan verkkokaupasta bongasin ainakin vain kolme värivaihtoehtoa), mutta eipä tuo mittään, sillä kirkasta sen olla pittää! Keittiössä pidän eniten esineistä, jotka henkivät raikkautta ja puhtautta, joten lasipurkkien värivalinta oli täten hyvin helppo.

Iskeekö Jarsit teihin?






2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)