4/27/2015

Mukavaa viikonloppua seuraa ankea maanantai?


Moi ja kivaa vappuviikkoa! Koska maanantait on aika ahterista, on helpottavaa ajatella, että nyt on pätkäviikko. Vain neljä päivää arkea ja sitten pitkä viikonloppu vappuhulinoineen. Just nyt ei kuitenkaan ihan pääse siihen tulevaan vappufiilikseen, kun ulkona on niin kolea ja märkä keli. Lisäksi käytiin just hakemassa vauvalle 3kk rokotepompsi ja meikäläinen on iltaan saakka yksin vauvan kanssa... Maanantain katastrofiainekset kasassa? Toivon todella, ettei vauvalle tule pahoja oireita rokotteista. Raukka riepu, sydäntä särki, kun toinen niin kamalasti itki piikittäessä.

No, voihan tästä tulla ihan hyväkin päivä! Viime viikonloppu oli ainakin oikein mukava; tehtiin pihatöitä auringon lämmittäessä, mies kävi pelailemassa lätkää ja sillä välin me vauvan kanssa kyläiltiin ja herkuteltiin mun kummitädin luona. Katsottiin leffa, syötiin irtokarkkeja. Perjantaina leivottiin pikku murun kanssa suklaakeksejä. Vauva istui sitterissä keittiön pöydällä ja mä sekoittelin keksiaineksia siinä edessä, näytin jokaista työvaihetta vauvalle kuin missäkin kokkiohjelmassa; "Nyt lisätään kaakaojauheet tänne sekaan" ja "Sitten sekoitetaan kaikki tasaiseksi massaksi". :D No, pieni viihtyi ja minä sain puuhailla rauhassa. Sunnuntaina siivosin meidän autonkin. Jännästi löytyi etupenkin alta pakasterasia, kuskin penkin alta sipsiä ja vauvan kaukalotelakan alta miehen työpapereita... Vaikka aina uhotaan pitävämme auto niin siistinä. Uskaltauduin jopa tyhjentämään miehen työauton kaikesta roinasta ja roskasta. Nyt siellä mahtuu jopa istumaan ilman, että täytää ensin siirtää pino lehtiä muualle ja tarkistaa, mihin jalkatilassa jalkansa uskaltaa laskea.

Tänään käytiin tosiaan aamulla 3kk-neuvolassa. Vauva oli ottanut kunnon kasvupyrähdyksen, jonka seurauksena paino ei ollut ihan pysynyt mukana. Hyvät oli kuulemma kuitenkin kasvukäyrät. :) Oonkin ihmetellyt, miten osa 62-koon vaatteista alkaa jo tuntua nafteilta, ihan vastahan ne otettiin käyttöön! Siinä kasvupyrähdyksessä siis syy vaatteiden nopealle pienenemiselle.

Nukuin viime yön jotenkin huonosti, joten taidan painua päikkäreille, nyt kun vauvakin simahti. Energisempää maanantaita teille! :)



3 kommenttia:

  1. Olis mahtava ku kertoisit synnytyksestä postauksen! Mietin kun taisit joskus kirjoittaa ettet olis uskonu että te lapsia hankitte tai jotain sen tapaista. Olis siis kiva kuulla sun kokemus synnytyksestä ja miltä tuntu saada lapsi syliin ja sairaalassa olo aika. Netti kun on pullollaan näitä joiden elämä ei oo muutako vauvaa. Jään odottelemaan postausta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun otit puheeksi tuon synnytyksen! Se on nimittäin ollut mulla harkinnassa, josko kirjoittelisin synnytyksestä jotain. Ja ihan totta, suunnitelmissa ei ollut vauvaa hankkia, mutta hän halusi niin kovasti tulla meidän luokse, että tässä sitä ollaan. :)

      Mutta kiitos sulle muistutuksesta, rupeampa työstämään postausta! :)

      Poista
    2. Hienoa! Teillä on varmasti poikkeava, mutta ihana tarina kerrottavana. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)