11/29/2014

More for baby


Lauantaita, kuomat! Täällä on herkuteltu kakuilla ja piirakoilla, kun mies täytti vuosia. Ehkä sitä kakkua tuli vedettyä vähän liikaakin, sillä nyt makoilen massu täynnä sohvalla eikä ajatus kulje. Siispä katsastetaan tähän väliin aiemmin tällä viikolla luonnostelemani postaus tarvikkeista, joita pitäisi vielä vauvaa varten hankkia:

Meinasin raapustaa otsikkoon, että "Tarpeellisia hankintoja vauvalle", mutta jokin siinä tökki. Ehkä se sana tarpeellinen. Kaikki eivät varmasti koe tarpeellisiksi näitä alla olevia, meidän hankintalistalla komeilevia, tuotteita. En tietenkään voi itsekään mennä takuuseen siitä, että sitteri tulee kovaan käyttöön, että osaan ja pystyn hyödyntämään kantoreppua ja että hoitoalustalla tulee vaihdettua pääosa vaipoista. Niin ja jos oikein ruvetaan hiuksia halkomaan, niin eihän näistä mikään ole oikeasti tarpeellinen, ilmankin selviäisi varmasti hengissä. Me ollaan miehen kanssa ihan pienesti innoissaan ekasta naperostamme (josta tämä vauva-materia-innostus) ja koska tämä tosiaan on kuitenkin meidän ensimmäinen vauveli, niin aika lailla kaiken suhteen mennään haparoiden ja kokeillen.

Näitä kollaasista löytyviä hankintoja ollaan kuitenkin puntaroitu, mietitty, väännelty ja käännelty useaan otteeseen tässä raskauden aikana ja jossain vaiheessa pitäisi nämäkin "tarpeellisuudet" napata virtuaaliseen tai oikeaan ostoskoriin ja kotiuttaa.





Hoitopöytää emme osta, mutta jonkinlainen alusta vaipanvaihtoja varten olisi kuitenkin paikallaan. Mulla on (edelleen) ihan valtava norsu-buumi ja tuo Rätt Startin Elefanttialusta mustana (tai punaisena) iskis meikäläisen makunystyröihin ihan kympillä.

Kantoreppua olen jo alkuraskaudessa katsonut sillä silmällä ja todennut jo silloin, että netti on pullollaan sekä suosituksia että haukkuja jokaisesta mallista. Toisille passaa toinen ja toisille toinen, näinhän se on. Itse oon saanut päähänpinttymän Manducan ergonomisesta ja kehutusta kantorepusta. Mulla on tosi huonot selkälihakset, huono ryhti ja jatkuvasti jumissa olevat selän lihakset, joten ollaan miehen kanssa näitä rinta- ja kantoreppuja katsoessa kiinnitetty erityishuomiota tekeleiden ergonomisuuteen ja säätöominaisuuksiin.

Baby Björn on keikkunut siellä ykkössijalla, kun ollaan mietitty sitteriä. Olen katsastanut niitä useita kertoja käytettynä netistä (samoin kuin Manducan kantoreppua), mutta ihmeen korkeina nämä pitävät hintansa käytettynäkin. Melkein sama olisi jo ostaa kokonaan uusi! No, tässä Baby Björnin (miksi meinaan kirjoittaa kokoajan Björn Borg? :D) sitterissä iskee myös ergonomisuus, kolmivaiheinen asento, helppo pakattavuus ja turvallisuus. Kokemustahan ei tästäkään yksilöistä (eikä muistakaan sittereistä) ole, joten näppituntumalla mennään. Saa siis laukoa eriäviä mielipiteitäkin tästä asiasta! ;)

Jonkinmoinen hauskuuttaja-viihdyttäjä olisi tietysti mukava hankkia sitteriin. Esimerkiksi tuollainen puinen lelu, kuten kollaasissa.

Löytyykö teiltä näitä kollaasin tarpeita ja jos löytyy, oletteko kokeneet hyödyllisiksi?

6 kommenttia:

  1. Tuossa lapsi saa jalkoja heiluttamalla koko sitterin heilumaan ja yleensä vauvat tykkää moisesta. Lisäksi käyttöikä on pidempi ja sitteri vaikutti ergonomisesti mukavalta. Hintava ehkä mutta varmasti hankinnan arvoinen. Me saatiin omamme lahjaksi niin ei sit tuota hommattu mutta jos toinen lapsi tulee niin hommaan varmasti tuon. Koiraperheessä vielä super hyvä kun en uskaltanut aluksi poistua huoneesta jos Kukkis oli lattialla :)

    Ja sit kantorepusta. Ennen ostoa SOVITA! Meillä on manduca ja se on ehkä tarkoitettu vähän leveempi hartiaiselle kun mulle. Mut menee muuten ja Ennin kans pääsee huvin mettälenkille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa! Kuulostaa hyvältä :) Joo sitäkin on mietitty, ettei uskalla lattialla pitää pientä jos ei itse vahtaa silmä tarkkana, kun nuo meidän tytöt ei välttämättä ainakaan heti tajua, ettei sovi leikkiä vauvan vieressä... ;)

      Joo pitänee käydä jossain liikkeessä kokeilemassa noita rinta- ja selkäreppuja, kiitti vinkistä! :)

      Poista
  2. Miten hitossa toi mun kommentti tuli vaan puolesta välistä??? :D

    Niin alussa luki ainakin että Kukkis on saanut testailla tuota kummiensa luona kun me tosiaan saatiin erilainen lahjaksi. Heh. Outoa tää puhelimella kommentointi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heheh, mä en oo ees yrittäny tuota puhelimella kommentointia (vielä) :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Meikä on aina nii järkevä näiden hankintojen kanssa :)) HHEHEHEHEHEHH joo. ;D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)