10/21/2014

Poseerausta pallomahan kanssa


Täällä päin vietellään nyt syyslomaa (siis ne, ketkä viettävät), mutta me saatiin nauttia omasta mini-syyslomasta viime viikolla, kun meidän rakkaat ystit (aka. Nipsun tulevat kummit) körötteli tyttärensä kanssa Ouluun lomailemaan. Vaikka Ouluun on kuulemma aina kiva tulla käymään, niin tällä kertaa melko suuri syy heidän tulollaan taisi olla mun kasvavan mahan ja Nipsun potkujen tsekkaus sekä tajuttoman ison vauvatavaravuoren tuominen meille lainaan. Saatiin kullan arvoisia vinkkejä vauvan hoitoa ja tuotujen tavaroiden (mm. vaunut, turvakaukalo ja kätkyt-hälytin) käyttöä varten. Me tietysti yritettiin miehen kanssa imeä tietoa itseemme parhaamme mukaan. :D Ehdittiin onneksi ottaa koulutushetkien, tai niinkuin ystäväni S humor-ihmisenä uhkaili, natsikoulutuksen, ohessa rennostikin ja tehdä lomajuttuja.


Käytiin ulkona syömässä, Ainolanpuistossa ja shoppailemassa pariinkin otteeseen. Pelailtiin meidän kaikkien suosikkilautapeliä Craniumia ja katottiin Putousta. Oli niin ihana ja nauruntäyteinen miniloma! Me ollaan miehen kanssa kyllä superonnekkaita, kun meillä on tuollaiset ystävät kuin S ja J; yhdessä on aina kivaa ja hyvä olla ja aina ollaan valmiita auttamaan (niinkuin nyt vauvatarvikkeiden lainaamisessa). Olivat epelit tehneet meille yhteisen äitiys- ja isyyspakkauksenkin!! :D Se oli ihan huippu, laitan toisella kertaa sisällöstä vähän sneak peakia.

Sain myös kyläilyreissun aikana talteen raskausotoksia itsestäni ja jopa meistä miehen kanssa yhdessä (harvinaista, että poseerataan yhdessä kuvassa), kun S intoutui kuvailemaan. Pääosassa tietty pallomaha, kuinkas muutenkaan! :D Kiitos vielä S kuvista! ♥

Kuvissa ollaan menossa  raskausviikolla 23, mukavan maltillisesti on tuo pötsi kasvanut. :)


8 kommenttia:

  1. Niin kaunis äiti ja ihana masu <3

    VastaaPoista
  2. Tässähän meinaa ihan ikävä tulla omaa raskausmasua! :D ihanasti kasvaa pieni tyllerö siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih! :D Joo kivan tasaisesti on masu kasvanut :)

      Poista
  3. Voi muruuuuu! <3 Iksu! <3
    Mekin ollaan onnekkaita, että ollaan satu teidät elämäämme ja erityisen onnellisia tulevasta kunniasta toimia Nipsun kummeina. Ja voi niitä potkuja ja sitä sinun masua! <3 Oli ihanaa, että Nipsu potki myös tulevaa leikkikaveriaan, A-murua!

    Ps. Kuvat näyttää jopa hyviltä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Ikävä onnnnnn!

      Joo A:kin sai osansa potkutervehdyksistä! :) <3

      Tottakai näyttää, senki pro! ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)