10/24/2012

Tahaton tauko

Hiiohoi!

Tässä näköjään tuli pieni tahaton tauko blogin suhteen, kun me otettiin lauantaina äkkilähtö internetittömälle mökille syysloman kunniaksi. Voi että teki kuulkaas hyvää! Ihan vaan olla öllötellä siellä takkatulen ääressä, saunoa joka päivä ja puuhailla ulkona LUMESSA koirien kanssa. Niin ja tietty herkutella hyvillä ruuilla.

Kuvailtuakin tuli siihen malliin, että pakkohan se on joitain mökkikuvia läiskäistä tänne bloginkin puolelle. Jospa mökkeilyn hyvä ja rentoutunut fiilis välittyisi ruudun sinnekin puolelle!







 


 



Mitä te ootte puuhailleet? Joko jossain muuallakin on lunta kuin Kuusamossa? Kotona meitä odotti pimeä ja märkä ympäristö, voi että kun täälläkin olisi jo valkeaa!

6 kommenttia:

  1. Hurjan hienoja kuvia :) Olispa täälläkin jo vähän edes lunta, mutta ei. Pimeetä ja märkää vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Lauran! Mökin rauhassa oli hyvä harjoitella uuden kameran käyttöä. ;) Eiköhän se lumi sinnekin saada, toivon mukaan viimeistään jouluksi! :)

      Poista
  2. Olipa kivoja, kauniita kuvia!! :) Täälläkin on jo vähän päässyt huurtumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :) Viime yönä satoi lunta, jeeeee ja ei tarvi varmaan ees sanoo, ketkä kamut siitä on onnensa kukkuloilla! Siellä varmaan kans ;)

      Poista
  3. Upeita kuvia, niissä silmä todellakin lepää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista, Krista! :) Kyllä noissa mökki-maisemissa silmä ja sielu lepää ihan erilailla kuin täällä kaupungin vilinässä!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)