8/11/2012

Kotona

Pientä muutosta on kodin sisustuksessakin (eikä vain seinien väreissä) kesän aikana tapahtunut:



Toinen olohuoneen seinähyllyistä lähti varastoon.




Saatiin vihdoin ja viimein teetettyä meidän häävalokuvasta canvas-taulu! ♥ Samalla lipaston päällystän ilme keveni ja raikastui.











Tänä kesänä muhun iski piiiiiitkän tauon jälkeen oikein kunnon into(himo) lukemiseen!
Jos jotakuta kiinnostaa, niin voin esitellä ihan omana postauksenaan tämän kesän suosikki-kirjani!? :)




Suurin muutos tapahtui kuitenkin siinä, että sohvan takana lymyillyt pieni lipasto lähti työhuoneeseen ja tilalle raahattiin keittiön tilaa vallannut vitriini. Nyt on keittiön ruokailutila taas hippusen avaramman ja tilavamman tuntuinen (ja näköinen).

Täällä on koko viikon tuntunut jo ihan syksyltä. Aika laimeeta. Ja ens viikolla olis sitten luvassa hellettä.
Miten tässä nyt pitäisi olla ja mihin asennoitua; Vielä on kesää jäljellä vai Tervetuloa syksy kynttilöineen, teehetkineen ja torkkupeittoineen?!

4 kommenttia:

  1. Ompas nättiä, ja toi valokuva on niin söpö<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, häävalokuvat on aina niin söpöjä ja niissä on sitä jotain aivan ihanaa tunnelmaa (oli ne sitten omia tai muiden). <3

      Poista
  2. Ohessa linkki kesän ensimmäisestä ihastuttavasta romaanista - joka jäi viimeiseksi. Sinne se innostus siis hävisikin. Ehkä nyt iltojen pimetessä ja kynttilöiden loisteessa vielä innostuisi lukemisesta. :)
    http://arjenhetket.blogspot.fi/2012/07/muistoja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, kävimpäs tsekkaamassa ja romaani tuntui hyvin vaikuttavalta ja kiinnostavalta teokselta, kiitos vinkistä! :) Luin, että pidät vakaviakin aiheita puivista kirjoista, voisinkin siis suositella sinulle Torey Haydenin omaelämäkerrallisia kirjoja, aivan loistokirjoja.

      Mulle on käynyt tässä muutaman vuoden ajan (eli opiskeluajan) ihan samalla lailla; oon innostunut jostain kirjasta, aloittanut sen lukemisen tohkeissaan ja vaikka kirja olis hyvä, on sinne loppuun pääsy ollut kuitenkin tahmeaa. Ja sitten se into on taas joksikin aikaa mennyttä. Ihme hommaa, kai se on tämä kiirus! Toivottavasti lukuintomme nyt syksyllä taas pääsevät vauhtiin -ehkä pidemmäksikin aikaa! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)