7/20/2015

Uusi viikko, uusi pakastin


Ei sitä liikoja ehdi lomailla tuossa viikon aikana! Mies raukka, tänään joutui jo palaamaan sorvin ääreen. Kuukauden päästä sitten toinen viikon loma, huikeeta. No mutta onhan tämä parempi kuin ei lomaa ollenkaan!

Tänään jatkui arki myös meikäläisen ruokavaliossa. Lomalla annoin itselleni luvan herkutella vapaammin, mutta nyt jatkuu hyvin alkanut projekti "Eroon raskauskiloista!". Luvassa jälleen kananmunia, raejuustoa ja maitorahkaa, nam nam. ;) Eilen tuumasinkin miehelleni, kun olo oli laiska, turvonnut ja väsynyt, että ihmeellisesti se ruokavalio vaan vaikuttaa kehoon ja mieleen. Tuollaisen viikon huonommin syömisen jäljiltä on olo paljon väsyneempi ja nuutuneempi kuin normaalisti. Ihan jo innolla odotin, että pääsin taas normaaliin syömisrytmiin kiinni!



Syömisestä aasinsiltana pakastimeen. Roudattiin eilen kotiin arkkupakastin, kun todettiin, ettei saada enää mitenkään mahtumaan meidän tornipakastimeen kaikkia ruokia, leipomuksia tai etenkään niitä marjasatseja, joita taas tänäkin kesänä pitää ostaa ja kerätä talvea varten säilöön. Tänä kesänä ajateltiin hankkia enemmän vadelmia ja vähemmän mansikoita. Ei ne pakastetut mansikat vaan maistu niin hyviltä kuin tuoreet. Toki niitä voi hyvin käyttää smoothieisiin ja puuroihin. Lisäksi yritetään käydä useita kertoja mustikkametsällä ja miksei sitä puolukkaakin voisi jonkin verran kerätä. Ja nyt, kun Sinna on alkanut syömään soseita ja mulla on joka viikko pyörinyt keittiössä pienimuotoinen sosetehdas, alkaa pakkanen täyttymään niistäkin sörsseleistä ihan kiitettävästi. Puhumattakaan ruokasatseista, joita pakastelen pahan päivän varalle mulle ja miehelle... Että tulee kyllä tarpeeseen tämä arkkupakastin! :D

Millaisia suunnitelmia teillä on tälle viikolle? Mä oon sopinut aika monet treffit mammakavereiden kanssa ja aurinkokin näyttää hellivän joinain päivinä, joten eiköhän tässä taas tekemistä riitä. :) Allergiaflunssakin alkaa olla selätetty, kun tänään pystyi taas hyvin nostelemaan salilla painoja, jess!

Kuvat lomaviikon piknikiltä, Selinan ottamia.




1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)