9/28/2014

Pohdintoja vauvan huoneeseen


Vielä ei tiedetä vauvelin sukupuolta eikä se tieto varmaan kovin paljoa tule vaikuttamaan vauvan huoneen valintoihin - noin niin kuin ainakaan huonekalujen ja värien osalta, ehkä jonkin verran lelujen ja vaatteiden. ;) Värimaailmana miellyttää tällä hetkellä eniten valko-harmaa-keltainen. Sellainen rauhallinen väritys suurimmilla pinnoilla ja väriä lelujen muodossa. Tällaisia kollaasissa näkyviä värejä, materiaaleja ja huonekaluja oon pyöritellyt mielessäni. Tuo lipasto tulikin jo hankittua (joskin me ostettiin 2 x neljän laatikon lipastoa ja yhdistettiin ne (lasilevyllä)), mutta kaikki muu on vielä mietinnän alla.

Sen verran ollaan älytty miehen kanssa, että vauva ei todellakaan heti synnyttyään ala leikkimään leluilla eikä katselemaan kuvakirjoja. Jotain olisi kuitenkin mukava hankkia jo ennakkoon ja ollaan  puhuttukin siitä, kuinka nykyään on ihan miljoonasti erilaisia härpäkkeitä ja virikkeitä tarjolla. Päädyttiinkin tavarapaljouden keskellä yhteistuumin (onneksi yhteistuumin!) siihen, että hankitaan Nipsulle muutamia perinteisiä, hyväksi havaittuja ja kestäviä leluja, kuten nyt esimerkiksi kollaasissa näkyvät Brion kirahvi ja palikat. Noitahan oli meidänkin lapsuudessa ja suosionsa ja laatunsa ovat tuntuneet pitäneen! Ensimmäisen lelunsa Nipsu saikin tulevilta kummeiltaan jo kesällä, kun kerroimme vauvauutiset heille. Ja ensimmäinen lelu oli juurikin Brion lelu; ikisuosikki helistin. Ollaan S-kummitädin kanssa aika samoilla aalloilla! ;)






Lipasto / Brion lelut / Mobile / Matto / Pinnasänky

Muutamia yksilöitä siis itse hankitaan eikä hukuteta pientä tavaravuoreen (lelujahan tulee varmasti lahjaksikin). Värikkäitä leluja pienen on varmasti kiva katsella vaikkei niillä vielä leikikään.

Katselusta aasinsiltana mobileen. En ole oikein lämmennyt (netissä) myynnissä oleville tyypillisimmille mobileille, mutta nuo kuumailmapallot on aika kivat (ja joo tiedän, että se mobile tulee vauvalle, eikä minulle ;D). Se, millaisen pinnasängyn ylle mobile hankittaisiin, on vielä arvoitus. Jonkinmoisena kriteerinä pinnasängylle ollaan pidetty ylös-alas liikkuvaa pohjaa ja plussaa tulee vielä siitä, jos sänky on pitkäikäisempi eli on muunnettavissa myös juniorille laitoja siirtämällä tai poistamalla. Tuo Flexan pinnis miellyttää kyllä kovasti silmää.

Jonkinlainen matto olisi myös hakusessa huoneeseen, tässä nyt esimerkkinä tuo Hobby Hallin kelpo raidallinen yksilö. Sitten on tietysti myös verhot ja jotain pientä sisustustuotetta (kuten tauluja, koristetyynyjä ja sen semmoista). Osa löytynee ihan jo valmiina kotoa.

2 kommenttia:

  1. Voi niin mekin ajateltiin A:n raskausaikana, ettei hukuteta sitä leluihin. Toisin kävi! Joka kaappi ja laatikko pursuaa leluja, mutta suurin osa ei ole onneksi meidän ostamia. MUMMOT, niitä saa syyttää aina kaikesta! ;) Kaikella kiitollisuudella siis. ;) Laadukkaisiin leluihin kannattaa todella satsata, Brio on yksi niistä laadukkaista merkeistä.

    Heh mä oon jo aloittanut Nipsun leluvuoren kasvattamista, viimeksi tänään J sai hätistellä mua kaupassa pois leluosastolta. :D

    Ihana kollaasi! Ja alko kiinnostamaan miten yhdistitte ne lipastot lasilevyllä ---> kuvaa!

    Ihanaa, kohta pääsen juttelemaan masun läpi Nipsulle! <3 Ehkä juttelen vähän myös teillekin! :D

    S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hyvinhän teiän ajatus piti, että TE ette hukuta leluihin, minkäs sille voi että ihanat mummut ja papat ja muut haluaa ostaa pienelle kaikkea kivaa. :D <3

      VOI EIKÄ SUA, nyt maltat mieles siellä kaupoissa! :DD

      Musta tullee mustis jos höpöttelet vaan Nipsulle. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)