9/13/2014

Syksyyn


Antaa syksy tulla vaan, mä oon valmis! Kumpparit -check. Muhkean lämmin huivi -check. Kynttilöitä ympäri taloa -check. Syksyyn mätsäävät kynsilakat -check. Teevaraston päivitys -check. Syysflunssa -kärsitty. Eiköhän tällä listalla päästä jo aika pitkälle. ;)

Tuo kuvassa näkyvä ihanan muhkea ja lämmin ja supermiellyttävän tuntuinen kaulahuivi löytyi Lindexiltä. Oon ihan rakastunut siihen, se on niin pehmeä! Niin joo ja tuo raikkaan sininen neule löytyi Pariisista, tykkään erityisesti noista kultaisista napeista. Syyskynsilakkoja ostaessa hämmästyin, kun en löytänyt Lumenelta enää tavallisia kynsilakkoja, ainoastaan noita Gel Effect puteleita.


Täällä on ollut oikeastaan koko viikon ihan mahtavat syysilmat. Kohta päästään siihen mun lempivaiheeseen syksyä, kun lehdet punertuu ja maassa on kahisevia lehtikasoja. Oi että! Eikä nuo syyssateetkaan masenna, silloin voi linnoittautua kynttilöiden ja teen kanssa kotiin (niin, kunhan on ensin lenkittänyt hurjimukset ja kuivaillut niitä puoli tuntia :D).

Tänään lähdetäänkin jo reissun päälle, toivottavasti pohjoisessakin on hienot syysilmat ja ruska jo saapunut kunnolla. Kameran akku onkin jo ladattu valmiiksi ja jalustakin pakattu mukaan! Nauttikaahan kirpeästä syyssäästä viikonloppuna, pus ja moi!



2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pusero:) Ihanaa viikonloppua sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikoo! Kiitos, oli huippu reissu :) Tais ne säät suosia täällä Suomenki puolella!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)