2/11/2014

Blasco peittää ja pelittää!


Lähdin katsastamaan Stockalle Joe Blascon meikkivoiteiden valikoiman, kun sain suosituksia meikkivoiteen hyvästä peittävyydestä ja sopivuudesta rasvaisellekin iholle. Kappas vain, kuin tilauksesta Blascon hyllyjen luona päivysti meikkisarjan asiantuntija. Hän pyysikin, saisiko kokeilla kasvoilleni paria eri sävyä, jotta nähdään, kumpi on minulle parempi (ja kumpi enemmän mieleeni, toinen kun oli vaaleampi ja toinen tummempi). No, kiire kun ei ollut, niin suostuin ja istahdin penkkiin. Siinä vierähtikin sitten reilu puoli tuntia... Kasvoilleni loihdittiin nimittäin kaikki mahdolliset Blascon tökötit, olisin voinut lähteä sillä meikillä vaikka juhliin. :D Siinä meikkihuumassa "hairahduin" sitten ostamaan meikkivoiteelle kaveriksi tuollaisen kuvissakin näkyvän valopuuterin. Ei mikään huono tuote tuokaan, muttei ihan niin tuiki tarpeellinen kuin se meikkivoide.




Päädyin niistä vaaleammasta ja tummemmasta meikkisävystä siihen tummempaan -ettei varsinkaan kevättä kohti mentäessä iho näyttäisi liian kalpealta. Meikkaaja vinkkasi myös, että kannattaa kokeilla meikin levitystä sekä kastellulla että kuivalla meikkisienellä ja tarkastella eroja. Olenkin tykännyt sutia kostealla sienellä vähintäänkin nuo leuan rajat ja aina silloin kun naama ei kuki mitään näppyjä, riittää sellainen ohuempi "vesi-meikki"kerros hyvin koko kasvoille.






Meikkivoide on toiminut tässä kuukauden käytössä oikein hyvin, peittää kuin unelma. En tiedä johtuuko puuterin ja/tai kosteusvoiteen heikkoudesta, kun kiilto meinaa vieläkin aika herkästi puskea meikin alta esiin. Meikäläisellä on sellainen tosi ärsyttävä iho naamassa; rasvoittuu ja kiiltää herkästi.

Valopuuteria en ole arkipäivisin jatkuvasti käyttänyt, pitänee vielä opetella sen käyttöä täsmäpaikkoihin, kuten silmien ulkoreunoille, nenän viereen jne. Ettei ihan koko kasvot loista. ;)

Onkos siellä muita Blascon tuotteita fanittavia? Oman Lumenen puuterini loppuessa ajattelin kokeilla sitä Blascon jättikokoista (ja jättiriittoisaakin toivon mukaan) puuteria. Oli se kyllä ihan tajuttoman iso purnukka, ei tarvi edes haaveilla semmosen mahtumisesta pieneen laukkuun mukaan. ;)



6 kommenttia:

  1. Olen aikoinani (joskus viitisentoista vuotta sitten :o) työskennellyt itsekin Blascon asiantuntijana, ovat kyllä huippumeikkejä - hyvän valinnan olet tehnyt! Tuota kiiltoahan ei periaatteessa saa ihan kokonaan pois varmaan millään tökötillä, jos siihen on taipuvainen. Kun meikkipohja on hyvä, kiiltoa poistamaan riittää silloin tällöin kiiltävien alueiden kevyt painelu kasvopaperilla (meikkiä tai puuteria ei tarvitse joka välissä lisäillä). Muistathan, että varsinkin Blascojen kanssa myös ihon puhdistus on tärkeää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, eihän sitä varmasti täysin saakkaan, mutta jos vähän saisi vielä hillittyä. ;) Käytin pari vuotta sitten sellaista (superkallista) seerumia meikin alla just noihin kiiltokohtiin naamassa ja se oli kyllä tosi toimiva ja tehokas!
      Huomasin kyllä ku ekoja kertoja putsailin tuota Blascoa naamasta, että jumprahuti saa huolella pestä meikit että se lähtee pois. :D Mutta oon kyllä ollut tyytyväinen!

      Poista
  2. Itsellä on ollut jo usean vuoden käytössä Blascon punaisuuden neutraloija. Ilma sitä vaeltaisin tuolla melkoisena Petteri Punakuonona, jostain syystä nenäni on paljon muuta ihoani punaisempi. Nyt on lisäksi käytössä peiteaine tummille silmänalusille, ja se on kyllä yhtä loistava kuin tuo punaisuuden neutraloija. Voin siis omasta puolestani ainakin lämpimästi suositella noita peiteaineita. Ja ne muuten kestävät ikuisuuden, ei tarvi uuden ostamista ihan heti miettiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tarvisin kans jotain näille sun mustille silmänalusille, joista verisuonet paistaa kivasti läpi. Pitäis laittaa melkein ostoslistalle tuo Blascon peiteaine sit! ;)

      Joo se myyjä mulle hehkuttikin, että ovat pitkäikäisiä aineita. Ihan kiva, kun eivät kuitenkaan ihan halvimmasta päästä ole niin raskii ostaakin. :D

      Poista
  3. Olette haastettu ! :P Tsekkaa blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan tarttua mahollisimman pian haasteeseen! ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)