7/15/2013

Loma-arkea

Hiiohoi! Nyt on näytelmät näytelty vähäksi aikaa (ensi viikonloppuna tosin vielä Tornion näyttelyn rykäisy) ja voi keskittyä taas olennaiseen; lomailuun. Taas pitää heti ekaksi ihmetellä tuota säätä... Nimittäin helteet loppuivat kuin seinään, kun minun ja miehen yhteinen loma alkoi. :D Aika tylyä! Tässä on kohta kolme viikkoa menty pelkässä sadesäässä (2-3 lämmintä päivää lukuunottamatta, jotka kylläkin oltiin reissun päällä), alkaa kohta sisätilojen lomatekemiset loppumaan.

Yksi ainakin omista suosikeistani sadepäivinä on ollut keittiön pöydän ääressä sisustuslehtien selailu. Olen keräillyt useita kertoja viikossa kotiin kesäkukkia ja niitä kelpaakin ihastella nyt kun vielä kesää riittää. Lehtien kaverina voivat toimia vaikkapa karkit ja kesäinen skumppa. ;)




Tuo musta lasimaljakko on löytö Ikeasta, jossa pyörähdimme pari viikkoa takaperin. Aika kiva! Oon viime aikoina hamstrannut näitä kukkamaljakoita jos minkämoista kaappeihin, selvästi jokin villitys meneillään... Tänäänkin löysin Stockan alesta sellaisen oikein kivan, valkoisen, maljakon. Mies vaan huudahti kuultuaan ostoskassini sisällön, että "TAASKO joku ruukku?!". :D



Tänäänkin on ripotellut vettä, joskaan ei onneksi koko päivää; mies sai vihdoin pestyä painepesurilla kaikki meidän matot. Kuulin myös viikonloppuna kauheita uutisia mansikkalaatikoiden katoamisesta kauppojen ja torien hyllyiltä, joten pyyhällettiin heti aamusta kauppaan ja ostettiin vielä yksi laatikollinen kesän makeutta pakkaseen.

Lounaaksi herkullista lohisalaattia ja jälkkäriksi lättyjä. Mmm. Puolen tunnin päikkäreiden jälkeen rouva läks kaupungille (ikkuna)shoppailemaan ja myöhemmin kun mieskin liittyi seuraan, käytiin ruokailemassa Amarillossa ihan parhaat hampurilaiset vuohenjuustolla. MMM.

Että tällainen lomapäivä täällä tänään! Palailen meidän lomareissun kuviin ja tunnelmiin joskus toisella kertaa, jotenkin oon vieläkin niin lomalla, etten saa oikein järkeviä postauksia aikaiseksi.. Illanjatkoja! :)

4 kommenttia:

  1. Rento lomailu on parasta myös ihan kotosalla! :) Mäkin oon fiilistellyt eloa ja oloa kotosalla viimeiset pari päivää Kroatian-reissun jälkeen..

    Hehe, mulla on tällä hetkellä joku "purnukkakausi" meneillään. Kotiin tuntuu ilmestyvän kaikenlaisia säilytyspurnukoita, ja Rikulla palaa hermo, kun mä yritän saada sitä jatkuvasti keksimään sisältöäkin niille purkeille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja tulee kyllä ihan tarpeeseen. :)

      Hehh, joo selkeesti naisten juttu tää kausivillitys, ei munkaan Riku ( ;D ) oo kovin innoissaan kotiin raahaamistani kukkamaljakoista. :D

      Poista
  2. Apua mistä sä sellaista oot kuullut että mansikat katoavaisivat jo nyt? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ystävä on töissä Prismassa ja se mulle laitto viestiä, että sinne ei kuulemma enää olikos nyt tämän viikon jälkeen tule laatikoita. Ja kaupan ulkopuolella oleva marjojen irtomyyjä sanoi samaa, että ei enää laatikoita. Mälsää!! Näin siis täällä Oulun huudeilla, jospa siellä etelämmässä tilanne ois vähän parempi.

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)