6/07/2013

Suihkuun: Madagascan Vanilla Flower

Ostin joskus puoltoista vuotta sitten BodyShopista sellaisen jättipurkin mansikan tuoksuista suihkusaippuaa. VIRHE. Ei siinä tuoksussa mitään vikaa ole, mutta kun se pirhanan saippua ei millään meinannut loppua. :D Nyt oon sitten sinnillä koittanut jaksaa käyttää sitä (ja vain sitä) suihkusaippuaa tässä reilun vuoden ajan. Vähän meinas jo tulla korvista ulos se ainainen mansikan tuoksu, mutta eihän sitä raaskinut poiskaan heittää. ;) Nyt se on kuitenkin viittä vaille finito, joten annoin itselleni luvan hankkia uuden. Marssin suoraan BodyShopiin (koska siellä on aina parhaan tuoksuiset saippuat!) ja tuoksuttelin niin satsuman, greipin kuin mausteisemmankin tuoksuiset suihkusaippuat läpi. Kaikki tuoksui niiiin hyviltä, meinas tosissaan valinnan vaikeus iskeä. Jokin noissa BS:n tuoksuissa on, mikä vetää meikäläistä puoleensa kuin kukat mehiläisiä!

Tällainen puteli sieltä sitten lähti mukaan ja oi että tuoksuu hyvältä! Madagascan Vanilla Flower. Meikäläisen nenu väittäis, että siinä on vaniljan ja hunajan sekoitusta, tosi pehmeä tuoksu.

Mitäs meinaatte viikonloppuna? Itse en oo vielä tätä iltaa pidemmälle pähkäillyt. Reippailin aamulla salilla ja heiluttelin kotona imuria ja moppiakin, joten nyt passaa nostaa jalat ylös ja siirtyä telkun ääreen, MisFitsin pariin (aivan törkeen koukuttava, räävitön ja hulvaton brittisarja! Löytyy mm. Netflixistä). Rentoo perjantaita sinne!



2 kommenttia:

  1. Meitsillä ei niin mitään viikonloppusuunnitelmia, kuten lähes aina.. Ihan parasta, kun voi touhottaa ihan minne vaan nokka näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se on kyllä rentoo jos mikä! :) Tehä sitä, miltä tuntuu ja jos ei jaksa nii iha vaan olla öllötellä. Parhautta :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)