7/03/2012

Rica Hotel Kungsgatan

Ajattelin aloittaa reissupostausten sarjan esittelemällä hotellin, jossa yövyimme viikonlopun.
Rica Hotel Kungsgatan sijaitsi ydinkeskustassa; vilkkaan torin ja suuren ostoskadun tuntumassa sekä kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista.









Meidän hotellihuoneemme oli todella tilava ja valoisa, kiitos suurien ikkunoiden, joista oli melkoisen hulppeat näkymät kahteen eri suuntaan.
Sängyt olivat erittäin hyvät ja niissä sai kunnon yöunet. Huoneeseen kuuluivat höyhenpeitteet ja -tyynyt ja koska olen allerginen niille, jouduimme ensimmäisenä iltana (tai pikkemminkin yöllä) soittelemaan respaan ja pyytämään tavalliset petivaatteet tilalle.
Pienen selkkauksen ja etsimisen jälkeen petivaatteet saatiin vaihdettua, joten en joutunut nukkumaan ilman tyynyä ja peittoa. ;)






Hotelliaamiainen oli maittava, etenkin marjoista tehty "hillo" ja tuoreet hedelmät ja vihannekset oli herkkua!
Kaiken kaikkiaan hotellista ja sen palveluista jäi positiivinen kuva. Ainoat miinukset tulevat hotellihuoneiden kylpyhuoneista, jotka olivat pikkuriikkisiä ja joista kuului vessaa vetäessä tajuton meteli (myös silloin, kun naapuri veti vessaa).
Emme myöskään saaneet hotellipakettiin kuulunutta Wi-Fi -internetyhteyttä toimimaan,
joten nettiriippuvaisina ramppasimme päivittäin hotellin aulassa olevilla asiakaskoneilla. :D

Onko joku käynyt kyseisessä hotellissa? Mitä mieltä? Entä joissain muissa Rica Hoteleissa?

4 kommenttia:

  1. Jos on asiaa Älvsjön messukeskukseen, niin Hotel Rica Talk luomuaaimaisineen on (järkyttävän kallis :D) nappivalinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nam! Tuollakin oli niin herkut aamiaiset että, voin kuvitella hyvin ne suolaiset hinnat.. ;)

      Poista
  2. No oli se vähä tympiä ku meidän parempi huone oli annettu jollekki toiselle pariskunnalle nii saatii vähä huonompi huone tilalle.. Mut vain yhden yön jälkee saatii vaihtaa siihen meidän oikeaan huoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Se oli kyllä ehottomasti yksi hotellin miinuksista, että sellainen sähläys oli päässyt käymään. Onneksi saitte kuitenkin oikean huoneen -pianolla. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)