3/13/2012

Sisustuskuvailuhaaste!

Bongasin S:n blogista All you need is White tällaisen huipulta kuulostavan sisustusaiheisen haasteen. Yksinkertaisuudessaan siinä tulee neljän viikon ajan kuvata (mielellään omasta) kodista jokin kohta. Aiheet löytyvät viikottaisista laatikoista (tein oman kollaasin, saa käyttää jos ei jaksa omaa kyhätä mutta haluaa kuitenkin tarttua haasteeseen :). Itse pyrin kuvailemaan / postailemaan joka päivä yhden aiheen. Niin ja kuvaa (ja aihetta) voi mielihyvin myös selostaa lyhyesti.


Tarttukaahan kaikki sisustuksesta ja sen kuvaamisesta omassa kodissa innostuneet tähän haasteeseen! :)

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta. Voisin jopa lähteä mukaan. :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin osallistun tähän haasteeseen, nappasin sen alkuperäisen tosin IMAGELTA ihanasta IMAGE black and white blogista. Kivoja kuvia saa kattelle tästä eteenpäin! Ja toi kaadin on kiva. :)

    VastaaPoista
  3. Jes, kiva! :) Mäkin bongasin haasteen sitte jälkeenpäin myös tuolta IMAGE balck and white -blogista. Näyttää siis olevan liikkeellä! :D Kuvia odotellessa, käympä kurkkiin mitä sää oot jo keksiny haasteeseen! :) ps. Kaadin on kyl tosi kiva, innolla ootan millon pääsen kaateleen siitä ekat kahvimaiot vieraille (ite ku en juo kahvia) :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)