1/16/2012

Kvintettihaaste haaveilijalle!

Missing Sparkles -blogin Minna haastoi minut aikas mukavan kuuloiseen tehtävään (tättädädää, tämä on ihka ensimmäinen haasteeni koskaan täällä blogimaailmassa!!).

"Kerro ilman materiasyyllisyyttä, mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Joo, ei pelkoo mistään materiasyyllisyydestä, täältä tulee! :D


1. Ostaisin yllättäen oman talon. En liian isoa kuitenkaan, ettei siellä olisi liian kolkkoa, autiota ja liikaa tilaa. Mutta sellaisen sopivan kokoisen kivitalon, jossa on iso takapiha ja tilava etupihakin. Ja tietysti tämä talo olisi kaikilla herkuilla varustettu! ;)

Vaikkapa siis jotain tällaista (kuvat muistaakseni molemmat Jämerän):




2. Seuraavaksi ostaisin ihan vaatimattomasti jonkun kivan pikku saaren jostain lämpimästä paikasta. Tämäkin tulisi tietysti varustettuna, eli sieltä löytyisi luksus loma-"asunto" meille ja perheille ja ystäville (meille tietenki se isoin ja komein ;D), oma kokki ja hovimestari (koska oon laiska kokkaamaan!), jotain vesiskoottereita ja moottoriveneitä ja muuta mukavaa lomapuuhaa.

Jotain tällaista siis (kuvat Google):





3. Nyt kun päästiin kaukaisen lomaparatiisi-saaren makuun, niin ostaisin myös 2 kpl sellaisia maailmanympärysmatkapilettejä, joilla pääsee maahan kuin maahan vaikkapa 2 vuoden aikana niin usein kuin haluaa -ja tietysti yksityislentokoneella.

"Haluan nähdä" -listalla kun on muutama kohde, joita en ole vielä päässyt katsastamaan (niin, olenhan toki käynyt kaksi kertaa ulkomailla, Euroopan sisäpuolella :D).

Ehdottomasti haluaisin päästä joskus Ylpeys ja ennakkoluulon tv-sarjan ja elokuvan kuvauspaikoille, nimenomaan luontomiljöisiin (miljöihin?). Englantiin siis!



(Kuvat: Google)

Toinen, minne myös mieleni halajaa, on ehdottoman kaunis (ainakin kuvissa) Uusi Seelanti:


(Kuvat: Google)


4. Ostaisin laadukkaan vaatekerraston, ja tämähän tarkoittaa nimenomaan niitä kalliita vaatteita, joita silloin tällöin ihastelen vaatekaupoissa tai niiden ikkunoissa ohi kävellessäni ja tuumaan, etten kyllä ikinä raskisi sellaisia ostaa. :D

5. Lopuksi ostaisin itselleni jonkun kunnon kameran! Järkkärillä en osaa kuvata, enkä tiedä mikä järkkäri on superhyvä, joten turha laittaa mitään kuvia tähän. Sellaisen kameran kun saisin, jolla ottaisi muunkinlaisia kuvia kuin tärähtäneitä, sumeita, pimeitä ja valottuneita. ;)

Siinäpä ne oli!

Rahan tuhlaukseen haastan seuraavat bloggaajat:

Varpunen
Anni
Neea
Minna
Jen

6 kommenttia:

  1. oi voi voiiii.. tää on vaikee mulle :D noh, katsotaan mitä keksin ;)

    vai että saaren sinä ostaisit.. jep jep :D

    VastaaPoista
  2. hahah, joo saaren! tälleen vaatimattomasti kato ;D tämä oli kyllä yllätävän vaikea haaste, mutta etköhän sä selviydy! ;)

    VastaaPoista
  3. Jee, kiitos! :) Sulla oli kyllä mahtavat valinnat. Monet ovat tyytyneet tietokoneisiin ja laukkuihin. Nää on niitä kunnon unelmia! :) Katsotaan, mitä itse keksin!

    VastaaPoista
  4. ei vitsit, oot keksinyt kyllä aikas makoisat tuhlattavat! Saattaapa tämän neitinkin lista (sitten kun vain suinkin ehdin sen tekemään, toivottavasti huomenna!) sisältää samansuuntaisia jutskia :)

    VastaaPoista
  5. Anni: hihih, aika kauan noita valintoja mietinkin! ;)

    VastaaPoista
  6. Ja Varpunen: joo, ei meikäläinen ihan mihin vaan tyydy kun käytössä on rajaton määrä rahaa! ;D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)