1/04/2014

Uuden vuoden asu


Hellurei! Uuden vuoden juhlista palauduttu! ;) Olen jopa sen verran saanut kuvia koneelle, että pistän uv:n asukuvat tulemaan. Mielikuvituksen (eli ylimääräisen rahan) puutteesta ja juuri lyhyeksi kynityn kuontalon johdosta ei meikäläisen hääasustuksessa ollut oikeastaan mitään uutta tai ihmeellistä. Mekko, joka on moneen kertaan täällä bloginkin puolella nähty ja kampaus noudatteli kaavaa "kunhan nyt saan jotenkin siististi nämä hiusrippeet kiinni". Hehh, kukaan ei varmaan huomaa meidän linssiludea Ciraa, joka kuikkii takaoven ikkunasta. :D


Kävin tosiaan viikko ennen häitä kampaajalla ja halusin jotain lyhyempää ja kevyempää. En sitten ilmeisesti ollut samoilla aaltopituuksilla kampaajan kanssa, kun lopputulos ei ihan miellyttänyt allekirjoittanutta... Mutta jospa tähän tottuu - ja ainahan hiukset voi kasvattaa takaisin jos niikseen tulee.

Häistä kotiuduttiin hieman ennen puoltayötä ja ehdittiin kilistellä vuoden vaihtumisen kunniaksi yhdessä miehen veljen ja tyttöystävänsä kanssa. Koirat luikki keskiyön pauketta karkuun kodinhoitohuoneeseen ja me ihasteltiin näyttäviä ilotulituksia takapihalla kuoharilasit kädessä.

Miten teidän uusi vuosi vaihtui? Ihan pian on taas paluu arkeen, saa nähdä kuinka vaikeaa on tiistaina aamulla herätä klo 06.30, kun on lomalla tottunut kuorsaamaan yli kymmeneen.. Oh noes.



 Mekko : Free Quent / Korut : Lumoava Kaarre / Laukku : Global Accessories

2 kommenttia:

  1. Kiva asu! :))

    Itse palasin arkeen jo perjantaina ja huh huh.. Rankkaa oli.. Tiistaina taas uusi yritys, mutta kaipa siihen arkeen taas pikkuhiljaa tottuu. :)) Tosin oli hieman masentavaa kun radiossa sanottiin seuraavien pitkien pyhien olevan pääsiäisenä! Joka on huhtikuun lopussa!!! Että arkea on sitten tosiaan hetkinen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo eiköhän sitä pikkuhiljaa saa taas otetta tähän arkeen. Mutta on se lomailu vaan niin kivaa! :D Voi ei, silloin vasta..! Mä tosin taidan pitää pienen hiihtoloman mökkeilyn merkeissä ennen pääsiäistä, mutta täytyy siis ottaa viikonlopuista kaikki irti ennen seuraavaa lomaa! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)