11/08/2011

Resepti: Pannukakku

Tykkään pannarissa siitä, että se on helppo tehdä ja tarvittavat ainekset löytyy yleensä valmiina kotoa. Melko vaivaton ja nopeakin se on (miinus taikinan odotusaika). Ja tietty herkullisen makuista! Minä leipasen pannukakun yleensä tällä reseptillä (taitaa olla äiskältä kopsittu):


2 kpl munia
8 dl maitoa
1 dl sokeria (okei, joskus laitan 1.5 dl..) 
4 dl vehnäjauhoja 
0.5 dl sulatettua voita
1 tl suolaa

Vatkaa munat ja maito keskenään sekaisin. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna seistä tunti. Paista 225 asteessa semmoset 25 minuuttia.





Nauti uunituoreena joko sellaisenaan tai hillon/sokerin kanssa! 

Itse nautin tällä kerralla pannarini hillon lisäksi myös Pirkka Choko-Cappuccinon kanssa. NAM!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)