10/31/2011

Hopeista joulua IKEAsta

Joulu on lapsuudesta asti piirtynyt mieleeni punaisena ja vihreänä värinä; punaisia tonttukoristeita seinillä ja pöydillä ja vihreänä joulukuusena runsaine koristeineen. Punainen ja vihreä väri tuovat mieleeni lapsuuteni joulut, lämmön, rauhallisuuden ja onnen. Joululoman, jännityksen pukkia odotellessa, uusilla leluilla leikkimisen pikkuveljien kanssa, pörrösukat ja uudet tuoksuvoiteet. Suklaan ja hyvän ruuan, jota ahmittiin aina vähän liikaa. Sen tunteen, kun ei ollut kiire mihinkään ja sai kerrankin vain olla yhdessä perheen kesken, oli se sitten äitin luona tai iskän luona. ♥

Tällaiseen jouluun on ihana käpertyä tunnelmoimaan joka vuosi, kun käyn äitini luona nautiskelemassa joulurauhasta ja -ruuista. Ja siksi voinkin turvallisin ja hyvin mielin luoda oman näköistä joulua meidän kotiin; tiedän, että siellä äitin (ja iskän) luona se perinteinen ja turvallinen joulu odottaa tänäkin vuonna. :)

Olen nyt siis mennyt ihastumaan totaalisesti hopeiseen ja valkoiseen jouluun. Periaatteessa siis aika lailla vastakohtaiseen värimaailmaan kuin mihin olen aiemmin joulussa tottunut. Mutta ehkäpä juuri siksi? Selaillessani IKEAn "joululehteä", löysin valikoimasta melko nopeasti ehdottomat suosikkini -ehkäpä jokin näistä pääsee luomaan joulutunnelmaa ihan meille kotiin asti.. :)






Nuo piparkakkumuotit on niiiiin ihania ja hellyyttäviä, että haluaisin ne vaikken ees tykkää piparkakuista! Tuollaisilla muoteilla niitä ois vaan niin kiva tehä! :D Ehkä joku muu vois hoitaa sitte sen syömisosuuden? ;)

Lamppu

K-Raudasta löytyi keittiöön uusi lamppu -oli myynnissä melkoisella alennuksella (-80%), niin enhän mää voinu sitä lamppua kauppaankaan jättää lojumaan..! ;D Keittiö sai siis lampun myötä vähän uutta ilmettä:







Keittiön entinen lamppu siirrettiin makuuhuoneeseen, vanhan paperilampun tilalle. Ja sinnehän tuo kattokruunu mielestäni sopiikin kuin nenä päähän! :)






10/29/2011

Maailman ihanin Mantra

...oli meillä taas yökylässä. ♥ Mantra pääsi nautiskelemaan rapsutuksista ja lenkityksistä ja me puolestaan koiran kanssa touhuamisesta ja sellaisen läsnäoloon kotonamme tottumisesta. Oli taas ihana herätä aamulla siihen, kun ihana koiruus tulee läähättämään makuuhuoneen ovelle ja lopulta tassuttaa nuolaisemaan kättä herätyksen merkiksi. :)







10/28/2011

Sadesäiden taika-kengät

 Sataa, sataa ropisee.. Antaa ropista vaan, ainakin jaloille! Seppälän kumppareilla kelpaa tallustella melkeen-tyylikkäänä vaikka töihinkin. :)

 


Nää onkin muuten mun ekat kumisaappaat sitten lapsuusaikojen! :D

10/26/2011

Saisiko olla suukko tai pari?

Niin monessa sisustusblogissa on tämän syksyn aikana näkynyt noita Brunebergin suukkoja, että itsellänikin on tehnyt jo monta viikkoa niitä mieli. :D Tänään muutama mokka- ja mansikka-suukko päätyikin meille kotiin, saa nähdä kauanko ne täällä säilyvät syömättöminä! ;) Nimittäin, ai että ne on hyviä, parempia kuin olin muistanutkaan, slurps!




Suklaista keskiviikkoa! :)


Psst! Grey's Anatomy. Tonight. On Nelonen.

Syysihanuuksia

Syksyhän tarkoittaa naisten maailmassa uusia vaatteita, sisustusmuutoksia ja kynttilätunnelmointia. Noh, sisustusta on jo vähän viilattu pienillä muutoksilla, kynttilät on Ikeasta haettu, mutta syysvaatteet uupuivat. Tänä vuonna vihdoin ja viimein päätin hankkia itselleni uuden takin; olen kulkenut viime syksyt kesätrenssissä ja talvet monta vuotta vanhassa H&M:n villakangastakissa. Toisessa on näillä ilmoilla jo tosi kylmä ja toinen alkaa olla kohta jo enemmän rikkinäinen kuin ehjä. Talveksi olisi kiva löytää sellainen pitkä, lämmin ja hieno villakangastakki -sellaiseen en vielä ainakaan ole törmännyt.

Mutta syksyä ja pikku pakkasia varten löysin onneksi uuden, lämpimän villakangastakin. Parasta löydössä oli tietysti sen hinta (takki löytyi nimittäin H&M:ltä). :D Kuvassa oleva kaulahuivi lähti myös kaupasta mukaan, takin harmautta piristämään. :)







Toinen syysvaate-missioni on ollut hankkia syys- ja alkutalven kengät. Problem solved, kun piipahdin Kenkämeklarissa ja törmäsin siellä näihin ale-hintaisiin ihanuuksiin (jotka vielä sovitus"kävelyllä"kin tuntuivat hyviltä jalassa, minähän kun en korkkareilla yleensä osaa käpytellä):






Oottekos te tehneet huippuja syyslöytöjä? :)

10/25/2011

Pullaa

Oli ihan pakko ostaa eilen tällainen jättipulla, kun näyttivät niin herkullisilta ja kutsuvilta:




"Pieni" puolukkapulla-hetki lomapäivän ratoksi.. ♥

10/23/2011

Jillian chose Ed.

Psst. Sisältää juonipaljastuksia!!

YES. Katsottuani siirappisen ja dramaattisen finaalijakson Unelmien Poikamiestytöstä, iloitsin "suosikkini" Edin sijoittumisesta Jillianin valituksi. Ahh. Ed vannoi ikuista rakkauttaan Jillille ja päinvastoin. Ed jopa kosaisi Jilliä ja sai myöntävän vastauksen. It was like a true fairytale.

Until.. Halusin tietää, miten pariskunnalla menee tänä päivänä -vai meneekö mitenkään (Suomessa esitetyt jaksothan ovat parisen vuotta vanhoja). Yllätys, yllätys, kirjoitettuani Googleen love birdsien nimet, sain tulokseksi listan amerikkalaisista nettisivustoista, joilla ruodittiin Jillianin ja Edin eroa sekä sen syitä. Not again?! Kuulemma Ed oli pettänyt Jilliania, ei ollut valmis sitoutumaan Jilliin, sun muuta tosirakkauden vastaista.


Että sellaisen unelmien parin tämä unelmaohjelma tällä tuotantokaudella synnytti!

10/21/2011

Syysloman aloitus

Tänään alkoi vihdoin ja viimein syysloma! :) Eka lomapäivä meni mukavissa merkeissä, sillä olin koko päivän shoppailemassa ja juoruilemassa kaupungilla ystäväni Matleenan kanssa. Oli niin kivaa! Ja loppupäivä vietettiin Rikun kanssa sen pikkuveljen luona, syötiin ja kateltiin leffaa. Ihanan rento perjantai. :)

Kaupungilta lähti mukaan tällaiset löydöt ja nimenomaan löydöt; kummatkin olivat alennuksessa eikä jäljelle jäänyt hinta hiponut pilviä.

Kiva neulepaita Seppälästä ja Rinne-pussilakana Finlaysonilta:





10/20/2011

Tämän viikon puuhailuja

Tällä viikolla olen puuhastellut (siis töiden lisäksi) lähinnä vain koirakirjojeni ja häävalokuvien parissa. :D

Oli kiva päivittää seinällä komeilevaa valokuvakollaasia hääkuvilla:





Myös olohuoneen lipaston päällä oleva simpukkakehys sai hääkuvan esiteltäväkseen:



Alkuviikosta posti toi tullessaan Tuire Kaimion Pennun kasvatus -kirjan. Olen lukenut sitä alleviivaustussien kanssa ja pakko myöntää, että on ihan sellainen "innokas opiskelija" -fiilis. :D Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä ja opittavaa asiaa on PALJON. Mitä pidemmälle kirjaa lukee, sitä enemmän innokkuus koiran koulutusta kohtaan vain kasvaa - kuten tietysti myös itse pennun odotus. (Kuvassa myös muut ostamani koiran koulutuskirjat)


Mitenkäs teidän viikko on sujunut? :)

10/19/2011

GREY palaa ruutuun!

Tänään se alkaa!!
 



Ihanaa! ♥
Greyn Anatomia jatkuu tänään uusin, 8. tuotantokauden jaksoin, Nelosella klo 21:00.


SERIOUSLY!