7/31/2012

Röyhelöä

Hiiohei!

Täällä on nautittu kuumuudesta (ja tietenkin myös vähän valitettukin siitä), ihailtu ja kauhisteltu mahtipontista ukonilmaa (jep, eilen Oulussa pystyi soutelemaan kumiveneellä pitkin keskustaa), poimittu litroittain mustikoita ja urheiltu ahkerasti.

Kuvasaldot näistä yllä mainituista aktiviteeteista ovat sellaiset pyöreä nolla, joten tällä kertaa on tyytyminen näihin viime viikkoisiin asukuviin:

 
Röyhelötoppi : Esprit / Alustoppi : H&M / Korvakorut : Snö of Sweden / Rannekoru : Global / Farkkuleggingsit : H&M



Tuo Espritin röyhelöinen toppi oli muuten melko yllätyksellinen ostos mulle. Ensin kun katsoin sitä hengarissa roikkumassa, ajattelin että "yök, ei sovi mulle", mutta jostain syystä päätin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden. No, niinhän siinä sitten kävi, että ihastuin ikihyviksi, kun päälleni sen laitoin! :)

Mitäs te tykkäätte, huti vai löytö?

7/27/2012

Tampereella

No niin, nyt päästään vihdoin ja viimein tähän Tampere-postaukseen, eli taannoiseen road trippiimme, jonka aikana pyörähdimme myös yhdessä lempparikaupungeistani. Sää Tampereella oli kaunis ja lämmin -ei yhtään sateinen tai synkkä, niinkuin päivää ennen ja päivä lähtömme jälkeen kuulemma oli, lucky us siis!











Cira ja suihkulähteen valloitus. :D




Cira luuli tätä patsasta möröksi. Ihmekö tuo? :D Sille piti tietty haukkua kuin viimeistä päivää.


 
Ennen kotiinlähtöä oli tietysti pakko käydä Pyynikillä ihastelemassa maisemia...




...ja nautiskelemassa näitä ihania, tuoreita, munkkeja! Slurps!

Eikä Cirakaan ilman pientä maistiaista jäänyt. ;)

7/22/2012

Näytillä

Niin, piipahdettiinhan me Ciran kanssa eräs kaunis ja kuuma kesäpäivä Oulun koiranäyttelyissäkin! Hyvinhän se meidän neiti siellä veti, sai tuomarilta EH:n (erittäin hyvä) ja ainoana kritiikkinä "Needs more time". Eli Cira on vielä liian "vauva" sertin ansaitsemiseksi. ;)

Päivä sujui leppoisasti aurinkoa paistatellessa ja omaa esittelyvuoroa jännittäessä (joo, kyllä se vielä vähän jänskättää! ;).

FOCUS!

Hölökytin kölökytin.

 Tuomari oli melko, eh, veikeän näköinen kaveri. :D Niin ja Cira ei suinkaan syö mun sormia tässä yläkuvassa, vaan niiden lomista tursuilevia nakinpaloja. ;)


Reipas neiti ansaitsi palkinto-luun. :)

7/21/2012

Sokos Hotel Ilves

Yövyimme Tampereella jo vuosia sitten hyväksi havaitussa Sokos Hotel Ilveksessä, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Sokos Hotellit kuuluvat niihin hotelliketjuihin, jonne myös eläinvieraat ovat tervetulleita.

Meillä oli käytössämme lemmikkihuone, joka oli kyllä aivan tavallisen hotellihuoneen näköinen:









Hyvät yönunet näissä sängyissä kyllä sai, sen totesi luvattomilla teillä oleva karvakamukin... Pitkän automatkan ja reissaamisen uuvuttama neiti hyppäsi tiikeri-lelu suussaan suoraa päätä sängyn päälle ja alkoi päiväunille. Huomaa kyllä, että sekin tajusi meidän olevan lomalla, kun ihan pokkana hyppi sängylle (kotona se ei saa tulla sänkyyn). No, kuka tällaista raukan näköistä söpöliiniä pystyisi häätämään alas? No okei, tunnustan, kuvien napsimisen jälkeen Cira sai mennä lattialle jatkamaan uniaan.


 Näkymät hotellihuoneen ikkunasta.



 
Oltiin miehen kanssa piiiiiiitkän Asuntomessuilun jäljiltä niin väsyneitä, että haettiin vain alakerran Amarillosta kotipakettiin kunnon roskaruoka-ateriat ja syötiin ne sängyssä telkkua tuijottaen. :D

Kokemuksia & mielipiteitä Ilveksestä?

7/20/2012

Tukholmassa, päivä 3

Pienellä viiveellä kuvia Tukholman reissun kolmannelta eli viimeiseltä päivältä. Sunnuntaina oli lämmin ja puolipilvinen päivä, oikein hieno sää siis! Viimeisen reissupäivän pyhitimme Vanhalle Kaupungille, pitkille syönneille ja ruokalevoille sekä viime hetken shoppailuille. ;)

Metrolla kohti seikkailuja!





Kuninkaallista!


Meikä vartioi, että Vickyä ja vaavia ei häiritä.








Lounastettiin Vanhan Kaupungin yhdessä monista ruokapaikoista; italialaisessa ravintolassa. Nautittiin koko kööri aidot (?) italialaiset pitsat, oi että oli hyvvää!



Eräällä kahvila-aukiolla lauloi tämä kuvassa näkyvä nainen -ja lauloi muuten melekosen hienosti. Jäätiin kuunteleen sitä vähäksi aikaa ja ihmettelemään, millä ihmeen kapistuksella se soittaa.


Jätskiä!

Meidän kesähuvila. Heh hee.

Tietysti meidän piti haluta jonottaa muiden turistien kanssa, että päästiin leikkiin kuninkaallisia kruunun alle. :D


Satuttiin kunkun linnan edustalle juuri vahdin vaihdon aikoihin. Oli kuulkaas soittokulkuetta ja oli heppoja ja oli sotilaita!




Kotimatkalla oli näinkin vaatimattomat maisemat, auringonlaskua ilmasta käsin (yllä) ja auringonlaskua autosta käsin (alla).


Semmonen reissu! :)

Tältä Etelä-Suomen reissulta kotiuduttiin puolestaan viime yönä ja nyt vasta ollaan heräilemässä.. :D Oli kyllä ihana road trip ja matkajuttuja tulee tässä pikku hiljaa, kun saan aikaiseksi kuvia siirrellä ja juttuja kirjoitella. :)